Sâmbătă 6 Martie 2021    EUR: 4.8831    USD: 4.0924    GBP: 5.6478    


Lidia Buble, în lacrimi în fața fanilor! Cântăreața a fost copleșită de tristețeLidia Buble, în lacrimi în fața fanilor! Cântăreața a fost copleșită de tristețe  |EpicNews

Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a întristat până la lacrimi după o vizită la părinții ei. Lidia Buble este extrem de apropiată de familie, cei 10 frați ai săi fiind prezenți mai mereu în postările ei. Cu o familie atât de numeroasă, nu e de mirare că artista are parte de cele mai frumoase momente atunci când este alături de ei. Atât de frumoase încât nu se poate îndura să plece din casa părintească.
Citește și: Lidia Buble și-a etalat sânii în cel mai amețitor decolteu! Întinsă pe podea, fosta iubită a lui Răzvan Simion a ridicat temperaturile în termometre!

Lidia nu-și poate stăpâni lacrimile când pleacă de acasăÎn ultimele zile, blondina a fost în vizită la Deva, unde a crescut alături de frații și surorile ei. Întreaga familie s-a reunit, iar vedeta a arătat tuturor cât de bine se simte atunci când ajunge acasă. Din păcate, astăzi a venit momentul să plece către București, ceea ce a făcut-o să izbucnească în lacrimi.