Chef Joseph Hadad, despre cumpenele care i-au definit cariera, într-un interviu acordat Ştirilor Antena Stars
Chef Joseph Hadad: „În România am ajuns din întâmplare”Cu o carieră de 50 de ani în bucătărie, dintre care 28 ȋn România, Chef Joseph Hadad a povestit deschis despre încercările critice care i-au marcat existenţa şi despre modul în care le-a gestionat şi le-a modelat în lecţii importante pe drumul său către succesul internaţional. „De la 15 ani am intrat în bucătărie. Tata a zis: <<De la tine nu o să iasă nimic!>> M-am înscris la un curs, de la ora 08:00, până la 18:00. Patru zile se lucra în bucătărie, făceai tot, iar două zile, învăţai teorie, cu profesor”, a declarat Chef Joseph Hadad.Articolul continuă după reclamăMai mult, renumitul bucătar a avut ocazia să gătească pentru personalităţi precum Madonna, Michael Jackson, Robert De Niro, dar a dezvăluit cum a ajuns să fie „adoptat” de ...
+citeste mai mult
Sursa articol: a1.ro