Marți 9 Martie 2021    EUR: 4.8838    USD: 4.1118    GBP: 5.6917    


Betty, apariție sexy în baie! Fiica lui Florin Salam și-a etalat formele în cel mai provocator decolteu! FOTOBetty, apariție sexy în baie! Fiica lui Florin Salam și-a etalat formele în cel mai provocator decolteu!  FOTO|EpicNews

+ 2 📷 click pentru galerie foto

Betty are o viață perfectă, la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Spunem asta pentru că deși se află la o vârstă relativ fragedă, frumoasa șatenă este cunoscută deja în toată România, cât și în străinătate. Faimoasa cântăreață îi calcă astfel pe urme celebrului său tată, moștenindu-l cu desăvârșire pe faimosul Florin Salam în ceea ce privește talentul în muzică, dar și „lipiciul” la public.Iar dacă pe plan profesional lucrurile îi merg ca pe roate, vă informăm și pe partea sentimentală situația este la fel de roz.

Betty se iubește de șase ani cu partenerul ei de viață, Cătălin Vișănescu, amândoi fiind părinții unui băiețel superb pe nume Matthias.De când s-a lansat în carieră, fiica lui Florin Salam a reușit să cucerească iremediabil public prin vocea de aur, frumusețea răpitoare, dar și sinceritatea ei debordantă.