Rețete mai puțin tradiționale pentru masa de Paște

Somon odihnit pe legume de primăvară.Niște cartofi și păstăi parțial fierte se amestecă alături de roșii cherry, măsline fără sâmburi și frunze mari de busuioc proaspăt. Le treci pe toate printr-o ploaie de ulei de măsline, piper și sare și le așezi într-o tavă înaltă de copt. Somonul file vrea și el același tratament, dar cu puțină zeamă de lămâie în plus. Apoi, așezi somonul peste legume, cu pielea în sus și mai strecori niște sferturi de lămâi printre ele. Totul se lasă la cuptorul preîncălzit timp de 10 minute sau până somonul se rumenește frumos.

citeste continuarea Dar cu dulcele cum facem? La fel de simplu și rapid. 225 de grame de unt și 200 de grame de zahăr își dau întâlnire în blender, până amestecul devine pufos și frumos. Într-un castron mare, combini migdale