Marți 26 Octombrie 2021    EUR: 4.9472     USD: 4.2560     GBP: 5.8502     Preluare stiri


O tânără a comandat o rochie de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul.O tânără a comandat o rochie de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. |EpicNews

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Anna Dinh, o tânără care a pus ochii pe o superbă rochie de culoare albastru deschis. Și fiindcă i-a plăcut extrem de mult, aceasta a decis să nu mai stea pe gânduri și să o comande, mai ales că prețul de aproximativ două sute de dolari a părut, inițial, un adevărat chilipir.

Anna Dinh a așteptat apoi cu sufletul la gură rochia mult visată, dar surpriza a fost una deloc plăcută atunci când a primit coletul.


Rochia primită nu avea nimic în comun cu cea din poze, în afară de culoare! În plus, calitatea lăsa de dorit și clar nu valora suma de două sute de dolari.

Dezamăgită că nu a făcut o achiziție tocmai pe placul său, tânăra a ales să facă haz de necaz și a postat pe internet, prin intermediul unui clip video pe Tik Tok, comparația dintre cele două produse.

Filmarea a adunat mai bine de 1,9 milioane de vizualizări și sute de mii de aprecieri, iar tânăra a devenit astfel cunoscută în toată lumea.
Așa cum era de așteptat, internauții de pe Tik Tok au profitat din plin de ocazie și s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante.