EUR: 4.9709    USD: 4.5670    GBP: 5.8970    XAU: 354.6908    
    EUR: 4.9709    USD: 4.5670    GBP: 5.8970    XAU: 354.6908    


Joe Biden programează un interviu în prime-time cu NBC News în 15 iulie



Joe Biden programează un interviu în prime-time cu NBC News în 15 iulie|EpicNews

Interviul va avea loc în Austin, Texas şi va fi difuzat integral, needitat, ca parte a unei emisiuni speciale în prime-time şi pe serviciul de streaming al NBC la ora 21:00 ET (04:00 ora României) Porţiuni din interviu vor fi difuzate pentru prima dată luni, la ora 18:30 ET (01:30, ora României), în cadrul NBC Nightly News. Reţeaua a declarat că va posta, de asemenea, o transcriere completă online, notează CNN. ...
+citeste mai mult


Sursa articol: mediafax.ro