Luni 17 Mai 2021    EUR: 4.9256    USD: 4.0527    GBP: 5.7135    


Restaurantele rămân închise la interior. Sectorul de HoReCa a pierdut 120.000 de angajaţi în pandemie



Restaurantele rămân închise la interior. Sectorul de HoReCa a pierdut 120.000 de angajaţi în pandemie|EpicNews

Chiar dacă Bucureştiul s-a mai relaxat şi restricţiile suplimentare pentru weekend au fost scoase, iar sălile de sport au fost redeschise, restaurantele rămân închise la interior.  Antreprenorii din HoReCa rămân astfel fără încă o gură de oxigen. Radu Ionescu are un restaurant în Capitală şi ne-a explicat ce ar însemna pentru el sau pentru colegii de breaslă o relaxare care să le vizeze business-urile. RADU IONESCU, propietar restaurant: Odată cu redeschiderea la interior, la capacitate redusă chiar şi de 30%, pentru orice business din HoReCa ar însemna foarte foarte mult, pentru că am putea să rulam marfa , am putea să plătim o parte din salarii, o parte din chirii, o parte dintre furnizori. Ar însemna o vestă de salvare. ...
+citeste mai mult