Luni 17 Ianuarie 2022    EUR: 4.9440     USD: 4.3296     GBP: 5.9242     Preluare stiri


Raed Arafat, vestea pe care o așteaptă toți românii. Cum se vindecă, de fapt, coronavirusulRaed Arafat, vestea pe care o așteaptă toți românii. Cum se vindecă, de fapt, coronavirusul|EpicNews

Coronavirusul se elimină singur, prin sistemul imunitar. Astfel, ceea ce toată lumea trebuie să facă este să-și ajute sistemul imunitar prin consumarea alimentelor bogate în vitamine.De asemenea, Raed Arafat a explicat că medicii intervin cu tratament doar atunci când este vorba de cazuri cu adevărat complicate, la persoane care suferă de pneumonie.”S-a spus clar că un tratament specific acestui virus, care să îl elimine, nu există la acest moment. "


"Există tratamente doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, dar nu tratamente care sunt îndreptate către coronavirus, care să elimine virusul. El se elimină singur, prin sistemul imunitar. E ca o gripă. Se autovindecă. Nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.


Etichete:
raed arafat vestea vindeca coronavirusul