Exit Poll ora 18:00 Alegeri Prezidențiale Turul 2Au apărut primele date de tip exit poll din partea partidelor politice. Mai exact, reprezentanții PNL au dezvăluit datele de la ora 12:20, iar conform acestora lupta este una foarte strânsă, mai ales că oamenii care au votat de dimineață au avut tendința de a pune ștampila în dreptul PSD și al Vioricăi Dăncilă. Vă reamintim că prezența la vot este mult mai mare până la această oră decât la primul tur electoral.

UPDATE ora 18:00.
Există foarte mici șansele ca Iohannis să mai piardă alegerile.Conform datelor centralizate de cei care realizează exit poll-uri, Klaus Iohannis a ajuns la ora 18:00 la un procent de 67 %, în vreme ce Dăncilă are 33 %.Ținând cont că mai sunt 3 ore de vot în România, diferența nu mai poate fi recuperată de Viorica Dăncilă.Interesant este că și PSD prezintă cifre asemănătoare cu cele dezvăluite de sursele PNL.

La ora 16.00, numărătoarea paralelă a partidelor politice arată o creștere spectaculoasă a lui Klaus Iohannis, potrivit Adevărul:

Exit- Poll, date raportate la PNL:
• Klaus Iohannis – 66%
• Viorica Dăncilă- 34%

Exit- Poll, date raportate la PSD:
• Klaus Iohannis- 65%
• Viorica Dăncilă – 35%