Îți place site-ul?    
    Marți 7 iulie 2020    EUR: 4.8397    USD: 4.2964    GBP: 5.3548    

ROMÂNIA - COVID-19
actualizare 05.07.2020 - 15:22
28973 cazuri confirmate
21132 cazuri vindecate
58991
în izolare
741
în carantină
1750 decese confirmate
Hartă cazuri pe județe

Belgia a început urmărirea telefoanelor mobile pentru a limita aglomerația de pe litoral

Belgia a creat un nou sistem de urmărire a telefoanelor mobile pentru a limita aglomerația stațiunilor și plajelor de pe litoral, care se deschid oficial pentru sezonul estival sâmbătă, transmite Reuters.
Autoritățile din domeniul sănătății din toată Europa sunt îngrijorate de faptul că masele se aglomerează pe plajele locale și riscă răspândirea coronavirusului, cum ar fi în stațiunea engleză din Bournemouth, joi.

Orașele de coastă din Belgia nu încearcă să împiedice turiștii să vină, ci doresc să folosească bunul simț, cum ar fi redirecționarea către un loc mai puțin aglomerat sau alegerea de a face cumpărături organizat.
Măsura adoptată este menită să minimizeze, pe cât posibil, răspândirea coroanvirusului (COVID-19), având în vedere că orașele belgiene aflate pe coastă nu doresc să interzică accesul turiștilor. Totuși, aceștia sunt sfătuiți să apeleze la bun simț și să aleagă locuri mai puțin aglomerate.
Telefoanele mobile de pe diguri și de pe plaje vor fi detectate și vor afișa informații în timp real pe un site, cu coduri de la verde închis pentru zonele calme şi portocaliu pentru cele foarte aglomerate.


Etichete:
belgia urmarire telefon litoral aglomeratie