Joi 6 Mai 2021    EUR: 4.9254    USD: 4.1035    GBP: 5.7030    


Aroma şi savoarea cafelei sunt influenţate de factori surprinzători



Aroma şi savoarea cafelei sunt influenţate de factori surprinzători|EpicNews

Ştiai că mirosul cafelei se află printre primele zece cel mai uşor de recunoscut sau că 70%-75% din consumul ocazional de cafea se întamplă acasă, cafeaua fiind băutura principală pentru mai mult de jumătate din ocaziile de dimineaţă? Cafeaua oferă un amestec complex de diferite arome, care produc împreună o gamă de experienţe senzoriale. Atunci când consumăm cafea, experienţa senzorială completă se întinde pe întreaga perioadă a preparării până la consum. Poate începe cu aroma cafelei resimţită la deschiderea recipientului, la sugestiile vizuale observate atunci când preparăm cafeaua, inclusiv culoarea cafelei şi prezenţa cremei sau a spumei cafelei. ...
+citeste mai mult